Tibi & Kombucha – sokići koje pijem bez grižnje savjesti

by | velj 5, 2020 | Slano

Tibi & Kombucha

Zašto ih toliko volim?

Ekipa, već vam se dugo spremam predstaviti ove “sokiće”, koje ja tako odmilja zovem, ali napokon je došao i taj trenutak. Odmah da razjasnimo, sve što vam ja ovdje napišem moje je iskustvo i ne treba značiti da će se u toj mjeri svidjeti i vama. (Dok ne probate, nećete znati :P)

Naime, ja sam ih počeo koristiti krajem prošle godine. Bilo je to vrijeme blagdana, teške hrane, užurbanosti i stresa. Kada imamo malo vremena, a puno obaveza, posežemo za brzom i nezdravom hranom, stresiramo se i živciramo. A još ako vam je imunitet na razini nule kao i moj, onda znate koje su to muke i patnje.

Kada sam ja u takvom stanju, sve radim preko volje, ništa mi se neda, sve obavljam samo da posao odradim. A to mi se nimalo ne sviđa.
Kako već svi dobro znamo, uravnotežena prehrana i tjelesna aktivnost preduvjet su za dobro psihofizičko zdravlje čovjeka. Moram priznati da sam ja prvi koji se toga ne pridržava zbog vrste posla kojim se bavim (a ponekad i lijenosti :P), no u zadnje vrijeme moram priznati da mi se sve skupa vratilo u ravnotežu otkad svakodnevno konzumiram ove sokiće. (Znam ljudi da ova zadnja izjava zvuči kao neka iz jeftinih i glupih reklama, ali to je fakat moje iskustvo)

O kakvim je tu napitcima riječ?

T&K su 100% prirodni fermentirani napitci sa probiotičkim svojstvima, bez laktoze i glutena (a to je mnogima danas jako važno!) Vrlo su lagani, pitki i osvježavajući, a meni se posebno sviđa njihova lagana pjenušavost.

S obzirom da ovi sokići imaju jako puno prednosti i dobrobiti za naše zdravlje, nema potrebe da ih ja ovdje sve spominjem, više se možete informirati na društvenim mrežama i njihovoj web stranici!

Ja ću vam samo kratko nabrojati zašto ih ja koristim i zašto meni pomažu.

– podižu imunitet (inače me obavezno uhvati viroza nakon blagdana, ove godine je prošlo bez toga)
– puno bolje se osjećam (bez nadutosti)
– općenito probava mi se poboljšala, čak sam jedno vrijeme imao problema i sa žgaravicom, evo mogu se pohvaliti kako je već duže vrijeme nisam imao
-znao sam se prije osjećati jako nezainteresirano, težak sam sebi.. strašno nešto, otkad se družim sa sokićima puno sam bolje volje, lakši, kako i fizički 😛 tako i psihički..
– ovi zdravi sokići naravno nisu ultra fini kao i sokovi puni šećera i kojekakvih aditiva koje smo navikli uzimati, ali ja sam ih zavolio ponajprije jer me čine puno zadovoljnijim i zdravijim
– moji najdraži su Kombucha i Spiruginger 🙂

Zaprati T&K na društvenim mrežama! 🙂

Moram vam  spomenuti i Gordanu, ženu koja ponosno stoji iza ovih proizvoda, ženu koja je unatoč svim problemima koji su je u životu snašli, iz svega izašla još jača, pokrenula svoj vlastiti biznis, uzela stvar u svoje ruke te isključivo svojim znanjem, trudom i radom odlučila zarađivati za svoj život.

Ekipa, podržimo rad naših poduzetnika i kreativaca koji su stvar odlučili uzeti u svoje ruke bez obzira na stanje u gospodarstvu u našoj državi. Dokaz je to da još postoje oni koji imaju želje i motivacije, vjeruju da mogu nešto promijeniti te svojim trudom i radom vratiti vjeru ljudima u bolje sutra. Takvi poput Gordane i ostalih kreativaca uče nas da napokon postanemo ta promjena koju želimo vidjeti u svijetu.

A za sve dušebrižnike koji će vrlo brzo početi hejtati, ne.. ovo nije sponzorirana objava. Postoje neke stvari koje se ne mogu platiti novcem..
Umjesto da hejtate po portalima, Instagramima i fejsbucima skoknite do webshopa, kupite sokiće i napravite napokon nešto korisno za sebe 😉

Ekipa, hvala na pažnji, a sada bacite oko na WEBSHOP