VINSKI GRAD NA ‘TUĐMANCU’: OPUSTI SE UZ NAJBOLJA VINA, ODLIČNU GASTRO PONUDU I VESELE RITMOVE

by | lip 7, 2023 | OPET GLADNI +

Poznati festival ‘Vinski grad’ ove će godine od 15. lipnja do 2. srpnja sve posjetitelje i zaljubljenike u kvalitetna vina i fine zalogaje ugostiti na posebno uređenoj livadi parka Franje Tuđmana na Črnomercu u Zagrebu. Ovo je savršena prilika da kušaš odlična vina po promotivnim festivalskim cijenama i provedeš super vrijeme sa svojom ekipom! 

Na ulazu u Vinski grad potrebno je unajmiti staklenu vinsku čašu za 5€, a konzumacija se plaća karticom na svakoj kućici kako bi cijeli proces do uživanja bio što kraći. Preko 500 vina iz ponude su dostupna na čašu i butelju.

Odgovornost za vrhunsku atmosferu preuzima ekipa iz Jukebox.hr, DJ-i Boris Poklepović (BoccaSofistifunk) i Denis Štefanić (Stefanic), a glavni partneri projekta, Romerquelle, Roto Svijet Pića, President sirevi, Konzum, Perutnina Ptuj pripremaju prekrasno uređene lounge zone iz kojih nećete htjeti otići.

Vinsku ponudu pratit će majstori street fooda ‘Bite of fun’ by Melkior Bašić i ‘Bite of fun’ by Damir Tomljanović s dnevnim kreativnim ponudama jela.

Sve detalje možeš pronaći na VINART web stranici te njihovom Instagram i Facebook profilu. 🙂

FOTO: VINART / PRESS